Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Μπορεί ο καταγέλαστος Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, να δήλωσε τις προάλλες ότι δεν υπάρχει παρουσία τζιχαντιστών στην Ελλάδα, όμως η φρικώδης πραγματικότητα δείχνει ότι το Ισλαμικό Χαλιφάτο έχει πάμπολλους υποστηρικτές ανάμεσα στους ισλαμιστές που έχουν κατακλύσει ακόμα και την πρωτεύουσα της χώρας. 

Πέραν της αποδεδειγμένης παρουσίας ενός Ιρακινού ισλαμιστή από Αθήνα στα στρατόπεδα των Ισλαμιστών, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που αναδεικνύουν την εθνοπροδοτική πολιτική των σαμαροβενιζέλων με τους «αντιρατσιστικούς», τα «τζαμιά» και την «ελληνοτουρκική φιλία», μόνο κακά ξεμπερδέματα θα έχουν για τους Έλληνες πολίτες. 

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο από κανάλι, στο οποίο εμφανίζεται ένας από τους αναρίθμητους ισλαμιστές του κέντρου των Αθηνών, ο οποίος δηλώνει ότι είναι έτοιμος να πάει να πολεμήσει στην Συρία ή να αρχίσει τους αποκεφαλισμούς εδώ στην Ελλάδα εναντίον των «εχθρών» του Ισλάμ.




ΠΗΓΗ - http://www.xryshaygh.com/