Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΚΟΥΡΔΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ... ΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ;;;ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER

Τουρκικές αρχές καταδικάζουν το κατέβασμα της τουρκικής σημαίας μέσα από μια αεροπορική βάση στη νοτιοανατολική επαρχία του Ντιγιαρμπακίρ. 

Ακόμα κι αν αυτός είναι ένα παιδί, ο εισβολέας «θα πληρώσει το τίμημα», δήλωσε ο Ερντογάν . 

Οι διαδηλώσεις συνεχίστηκαν και στο Ντιγιαρμπακίρ. Ενώ Ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα, υπερπηδώντας την πίσω πόρτα στην 2η αεροπορική βάση, μπήκαν μέσα στο στρατόπεδο και κατέβασαν την τουρκική σημαία. 

Οι στρατιωτικοί αρμόδιοι στην ανακοίνωση που έκαναν αναφέρουν πως έδειξαν ευαισθησία επειδή επρόκειτο για παιδί. Αρκέστηκαν σε δύο προειδοποιητικούς πυροβολισμούς . Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Abdullah Gül με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καταδίκασαν το κατέβασμα της Τουρκικής σημαίας μέσα από μια αεροπορική βάση στη νοτιοανατολική επαρχία του Ντιγιαρμπακίρ κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων , μετά την κηδεία ενός άνδρα που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με την Αστυνομία ! 

Ο Πρόεδρος Gül κάλεσε όλους τους ανθρώπους «να ενεργήσουν υπεύθυνα και να αποφύγουν προκλητικές, δράσεις και εκφράσεις», ενώ ο στρατός εξέδωσε μια πολύ σκληρή δήλωση σχετικά με το περιστατικό. «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στην τουρκική σημαία, το σύμβολο του τουρκικού έθνους και την ανεξαρτησία μας, για το οποίο έχυσε το αίμα των μαρτύρων μας», από ένα πρόσωπο που δεν έχει καμία αξία. 

Θέλουμε επίσης να ενημερώσει το κοινό ότι θα συνεχίσουμε την ποινική δίωξη μέχρι να βρούμε και να τιμωρήσουμε το άτομο αυτό «, δήλωσε εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου . Ερντογάν :Ο καθένας πρέπει να «πληρώσει το τίμημα» Από την πλευρά του, ο Ερντογάν υποσχέθηκε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό, συμπεριλαμβανομένου και της ομάδος των Στρατιωτών που τον άφησε να αφαιρέσει τη σημαία, θα πληρώσει ένα βαρύ τίμημα γι “αυτό.

ΠΗΓΗ - http://www.epiruscorner.blogspot.gr/