Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 5.000 ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ...


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER  

Κάτι μεγάλο έρχεται - δήλωσε ο Marshall Masters όχι μόνο ένας πλανήτης, αλλά νομίζω ότι είναι ένα μίνι ηλιακό σύστημα με τον ήλιο να είναι ένας καφέ νάνος,το οποίο είναι περίπου δύο φορές μεγαλύτερο από τον Δία και βρίσκεται έξω από το ηλιακό μας σύστημα, ο Nibiru θα γίνει σύντομα ορατά στο επίπεδο της εκλειπτικής του Ήλιου, και όχι στον ορίζοντα της Γης.

 Υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Planet X Nibiru συνεχίζει να έρχεται στο ηλιακό μας σύστημα,όλο και πιο κοντά στη Γη, όπου θα αρχίσει να έχει επιπτώσεις στο κλίμα και τη γεωλογία. ο Marshall Masters είναι ένας πρώην δημοσιογράφος της επιστήμης του CNN, παραγωγός, συγγραφέας και αναλυτής Τι είναι αυτό που έκανε της Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία, να χτίσουν περίπου 5000 υπόγειες βάσεις; ηλιακό,σύστημα Marshall Masters 

 Τι ξέρουν οι κυβερνήσεις για τον πλανήτη Nibiru και για την επιστροφή του στο ηλιακό μας σύστημα, είναι το κεντρικό θέμα σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Bob Fletcher και τον Alex Jones. που παρουσίασε κάποιες από τις ιδέες του, που στηρίζουν την ιστορία του πλανήτη Nibiru και της έγραψε στο Altheadlines.com site. Ορισμένα από τα θέματα που τέθηκαν στη συνέντευξη έχουν ως εξής : 

 Τρισεκατομμύρια εξαφανίστηκαν από τα ταμεία της κυβέρνησης τον ΗΠΑ, και αναφέρθηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του "Fort Knox" (χρυσός) εξαφανίστηκε! Πώς έτσι.; Επειδή η κυβέρνηση έχει κατασκεύασει περίπου 1.000 υπόγειες εγκαταστάσεις, καθώς και βοηθά άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, για την κατασκευή περίπου 5.000 υπόγειες εγκαταστάσεις; Πιστεύει ότι η κυβέρνηση αναμένει καταστροφικές συνέπειες εξ ουρανού...

 Η περιγραφή της ορολογίας έχει χρησιμοποιηθεί στη σύμβαση με τη Ρωσία προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια όταν χρειάζεται με την FEMA (Federal Emergency Management Agency, USA). Ο Bob είχε συζητήσει το θέμα κάποια στιγμή, το 1983, είχε αποδείξεις ότι Nibiru έρχεται, και ήταν ένας από τους κύριους λόγους για την κατασκευή των υπόγειων βάσεων. 

 Αν κοιτάξετε τη συμπεριφορά της κυβέρνησης, με την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών και την ετοιμότητα αντιμετώπισης καταστροφών, καθώς και την κατασκευή των υπόγειων δομών, φαίνεται να είναι συντονισμένα με την αναμενόμενη επιστροφή του Nibiru, ή «δέκατος πλανήτης». 

 Μερικές άλλες ενδείξεις είναι: πληροφορίες για ηλιακές εκλάμψεις, οι οποίες βρίσκονται σε άνοδο, όπως οι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα έχουν ανωμαλίες, όπως η υπερθέρμανση (αλλά όχι λόγω της αυξημένης δραστηριότητας του ήλιου), και οι τροχιές τους είναι ως αποτέλεσμα του ότι είμαστε επηρεασμένοι από πηγή που βρίσκεται πέρα ​​από την τροχιά του Πλούτωνα.

ΠΗΓΗ - http://hellaspress-angel.blogspot.gr/