Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ -ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ- ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΙΟΥΔΑ...


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ GREEK NEWS FROM ELLHNAS GENNIESAI DEN GINESAI POTE...ΕΔΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ... Φέιγ βολάν με τη φωτογραφία του στα οποία αποκαλείται «προδότης» ενώ αναγράφεται και η φράση «ο Ιούδας κρεμάστηκε, εσύ τι θα κάνεις» κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στη Λάρισα, τόπο καταγωγής του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος αποκήρυξε πριν λίγες ημέρες το νεοναζιστικό μόρφωμα από το βήμα της Βουλής.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μιλά για… την καθημερινότητά του, αφήνοντας, όμως αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του περί «προφυλακισμένων συναγωνιστών» αλλά και για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του για τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Δικαιοσύνης. Μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής» που τον επισκέφθηκε στο κατάστημα με τις ζωοτροφές που διατηρεί παρέα με τον πατέρα του στη Λάρισα και στο οποίο επέστρεψε και εργάζεται μετά την ομιλία της Τετάρτης στη Βουλή, ο κ. Αλεξόπουλος ανέφερε ότι θα παραμείνει στη Βουλή μέχρι τη λήξη της θητείας του αλλά δεν σκοπεύει με οποιονδήποτε τρόπο να είναι και πάλι υποψήφιος. 

Επίσης, φρόντισε να πάρει και πάλι αποστάσεις από τη Χρυσή Αυγή και τη δράση της λέγοντας ότι ο ίδιος δεν είναι ούτε ναζιστής, ούτε φασίστας, αλλά πατριώτης και εθνικιστής. «Η οικογένειά μου έχει θύματα από τους ναζί. Οταν κατάλαβα τι είναι η Χρυσή Αυγή έφυγα», είπε.

 Οπως σημειώνει και η εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», από το Μάρτιο (μετά την κατάθεσή του στη Βουλή και τις δηλώσεις αποχώρησης από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ) μέχρι και σήμερα τοπικά στελέχη και οργανώσεις της ΧΑ τον αποκαλούν από «Εφιάλτη» μέχρι «Νενέκο», κατηγορώντας τον ακόμη και ότι «δεν του έχει μείνει ούτε ίχνος ανδρικής τιμής». Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα (σχετικό δημοσίευμα υπάρχει στο onlarissa.gr από τις 21 Μαρτίους) ρίχτηκαν στους δρόμους της Λάρισας φέιγ βολάν στα οποία αποκαλείται προδότης, ενώ συνοδεύεται και από τη φράση «ο Ιούδας κρεμάστηκε εσύ τι θα κάνεις;». Επίσης, σε αυτά του ζητείται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

 Οι προκηρύξεις δεν φέρουν την υπογραφή της Χρυσής Αυγής αλλά είναι προφανώς, όπως σημειώνει το Εθνος, ότι προέρχονται από άτομα του χώρου της. Η αντίφαση Ωστόσο, ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος παρέπεμψε στα όσα είπε στη Βουλή όταν η εφημερίδα θέλησε να του θέσει και άλλα ερωτήματα και να του επισημάνει κάποιες προφανείς αντιφάσεις ανάμεσα στα όσα ισχυρίστηκε το τελευταίο διάστημα και σε όσα είχε πει στα εγκαίνια των γραφείων της ΧΑ στην Κατερίνη στις 15 Δεκεμβρίου.

 Γιατί τώρα, στη Βουλή ανέφερε πως «από το Σεπτέμβριο του 2013, μετά το φόνο του Παύλου Φύσσα και την αποκάλυψη ότι ο φονιάς είχε σχέσεις με στελέχη του κόμματος, είχα αρχίσει να σκέπτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο της ανεξαρτητοποίησής μου», ωστόσο, στις 15 Δεκεμβρίου, και ενώ είχε προηγηθεί ένας πακτωλός αποκαλύψεων για τη δράση της ΧΑ και είχαν ήδη ασκηθεί διώξεις κατά των στελεχών της, είχε υπερασπιστεί τους «προφυλακισμένους συναγωνιστές» και συγχρόνως εξαπέλυε μια επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού και του υπουργού Δικαιοσύνης.

 «Στον αρχηγό της ΠΟΛΑΝ, τον αρχιμάγειρα της διαπλοκής, τον Σαμαρά, στον υπουργό της Δικαιοσύνης τον Αθανασίου και όλα αυτά τα συνάφια που είναι οι αρχιμάγειρες της διαπλοκής, αυτή τη στιγμή που κατηγορείται η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ και ο αρχηγός μας και δύο εξαίρετοι συναγωνιστές μας είναι στις φυλακές κατόπιν δικών τους εντολών, θα τους δώσω μια ευχή για τις άγιες μέρες που έρχονται: Οτι στους προδότες δεν αξίζει ο θάνατος, αλλά πρέπει να μένουν ζωντανοί, να βλέπουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια και τα δισέγγονά τους να ψοφάνε και οι σάρκες τους να σαπίζουν αιωνίως. 

Αυτή είναι μια ιστορική φράση για τον Εφιάλτη και αυτοί είναι Εφιάλτες και πρέπει να ζουν για πάντα και να μην υπάρχει χώμα να τους θάψει», είχε πει χαρακτηριστικά τότε ο κ. Αλεξόπουλος.

ΠΗΓΗ - http://www.stoxos.gr/