Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 3η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έκαναν τον δημοσιογράφο αρχικά τα τοποθετηθεί για αυτό: 

«Η μόνη ουσιαστική ανατροπή είναι ότι για τρίτη συνεχόμενη εκλογική μάχη η Χρυσή Αυγή αυξάνει συνεχώς τα ποσοστά της» είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης επισημαίνοντας πως η Χρυσή Αυγή «δεν είναι η Χρυσή Αυγή του '12». 

 Στη συνέχεια μίλησε για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ανεβάζοντας τους τόνους στον αντίλογο του κ. Λαφαζάνη: «Γιατί είμαστε όλοι έτοιμοι να δώσουμε συγχωροχάρτι σε ψηφοφόρους που ξεκινήσαν το '12 με τη Χρυσή Αυγή, τον Ιούνιο ξαναψηφίσαν Χρυσή Αυγή και σήμερα είναι 50% περισσότεροι. Θέλετε τη γνώμη μου την προσωπική;

 Σας το λέω με μεγάλη ευκολία κύριε Λαφαζάνη γιατί το έγραψα χτες στο Βήμα... Εγώ πιστεύω ότι όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή είναι Χρυσή Αυγή. Η θεωρία ότι ψηφίζω Χρυσή Αυγή, αλλά είμαι αγανακτισμένος, οργισμένος, θυμωμένος, λίγο ΣΥΡΙΖΑ και μετά ψηφίζω Δούρου δε με εκφράζει καθόλου. 

Όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή και μάλιστα σε τρεις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις είναι κάργα Χρυσή Αυγή και συμφωνεί στα βασικά με τη Χρυσή Αυγή» είπε ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνέχισε στον αντίλογο της Ελένης Καλογεροπούλου ότι «υπάρχουν πολλοί παράγοντες όπως είναι η φτώχεια, είναι το θέμα των μεταναστών» απαντώντας ως εξής:

 «7 εκ. παράγοντες, αλλά το ότι ένας άνθρωπος ψηφίζει σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις Χρυσή Αυγή, συγγνώμη δεν είναι ούτε παραπλανημένος, ούτε καταφρονημένος, ούτε οργισμένος, ούτε θυμωμένος, ούτε μουτρωμένος. 

Είναι Χρυσή Αυγή. Τελεία» Ελένη Καλογεροπούλου: «Να ρωτήσω κάτι; Εσύ πιστεύεις ότι όλο αυτό το πράγμα που έγινε με τη Χρυσή Αυγή θα έφερνε άλλα αποτελέσματα από αυτά που φανταζόταν η κυβέρνηση;» 

 Γ.Πρετεντέρης: «Δε με νοιάζει. Τι πάει να πει αυτό; Μετράμε την ποινική δίωξη, τι εκλογικό αποτέλεσμα έχει;» Ελένη Καλογεροπούλου: «Επικαλούμαστε την εικόνα και λέμε με τόσα που είδαν έπρεπε ο κόσμος να μην ψηφίσει Χρυσή Αυγή.»

 Γ. Πρετεντέρης: «Τι λέτε κυρία Καλογεροπούλου, θα κρίνω εγώ τη Δικαιοσύνη με τι ψήφισε ο άλλος στις Ευρωεκλογές;20% Τι με νοιάζει τι έκανε ο κόσμος; Δικαίωμά του. 30% πιστεύει ότι μας ψεκάζουν, το πιστεύετε εσείς;» 

 Δείτε όσα έγιναν:




ΠΗΓΗ - http://alertgr.blogspot.gr/