Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

KONTRA NEWS - '' Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ''...


Η νέα καθημερινή εφημερίδα Kontra news φιλοξενεί σήμερα μια αποκαλυπτική επιστολή ενός Έλληνα ομογενή από την Νέα Υόρκη. Ο συντάκτης της επιστολής δηλώνει ότι η μοναδική ελπίδα για την σωτηρία της Ελλάδας είναι η Χρυσή Αυγή και ότι ο μοναδικός πατριώτης Αρχηγός πολιτικού κόμματος είναι ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, γι΄ αυτό και το σύστημα τον έχει φυλακίσει, στερώντας του τον λόγο.

 Παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή: “Αδέρφια του ΚΟΝΤΡΑ… είμαι ένας βιοπαλαιστής στην Αμερική τα τελευταία 43 χρόνια, χωρίς να διακόψω τις σχέσεις μου με την πατρίδα ούτε λεπτό. Ευτυχώς τα κατάφερα να μπορώ να έρχομαι στην πατρίδα κάθε καλοκαίρι να κάθομαι 2 και 3 μήνες.

 Μα τώρα τελευταία, πονάω όπως πονάει κάθε Έλληνας πολίτης σ’ αυτόν τον ρημαγμένο τόπο, όπως τον κατάντησαν τα καθάρματα που κυβέρνησαν... Τέλος πάντων αυτό που θέλω να σας πω (και για αυτό σας γράφω), είναι ότι όλα αυτά που λένε τα λαμόγια της καταστροφής ότι πρέπει να κάνουμε για να σωθεί η Ελλάδα, τα λέει εδώ και πάρα πολύ καιρό ο μοναδικός πατριώτης και αρχηγός πολιτικού κόμματος όπου μπορεί κι΄ όπου του επιτρέπεται, ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ναι. Αυτός.

 Και αυτός είναι ο λόγος που τον έχουν εκεί που τον έχουν… Έχετε τη δύναμη να βοηθήσετε και πρέπει να το κάνετε με ότι τρόπο σας φωτίσει ο Θεός… Για την Πατρίδα, για τον Ελληνισμό, για την ΙΣΤΟΡΙΑ μας για το ΜΕΛΛΟΝ του ΕΘΝΟΥΣ μας… Βγείτε μπροστά με δύναμη. Τ.Κ. Νέα Υόρκη”

ΠΗΓΗ - http://koinonikosethnikismos.wordpress.com