Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΔΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...


Τις τελευταίες μέρες δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι ντέντεκτιβ του ΑΚΕΛ εντόπισαν όπως λένε κατασκηνώσεις με στρατιωτικές ασκήσεις που παραπέμπουν σε παραστρατιωτικές οργανώσεις, ενώ κατ’ ουσία παρουσίασαν κάποια άτομα, που δεν έχουν σχέση με το κίνημα μας, τα οποία παίζουν το γνωστό παιχνίδι «airsoft».

Τα γελοία αυτά στοιχεία, κάποια εξ αυτών δόθηκαν και στον Υπουργό Δικαιοσύνης για δήθεν διερεύνηση της υπόθεσης, παρουσίασε η πάνω από όλα αντικειμενική εφημερίδα «Χαραυγή», στις 22/9/13. Μιας και θα μπει στο κόπο ο Υπουργός, Ιωνάς Νικολάου να εξετάσει τον σαχλοφάκελο που παρέδωσε το ΑΚΕΛ, έχουμε και εμείς να παρουσιάσουμε τα δικά μας στοιχεία από κατασκηνώσεις παιδομαζώματος του ΑΚΕΛ με στρατιωτικές ασκήσεις σε ανήλικους, αλλά και πλύση εγκεφάλου της σάπιας αιματοβαμμένης ιδεολογίας τους, αφού όπως αποδεικνύει ο αλάνθαστος κριτής, η ιστορία, στο όνομα του κομμουνισμού υπήρξαν τα περισσότερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα και ως εκ τούτου οι περισσότεροι νεκροί. Πιο κάτω ακολουθούν μερικές φωτογραφίες που εντοπίσαμε με στρατιωτικές ασκήσεις σε ανήλικους, από το κατασκηνωτικό χώρο της ΕΔΟΝ:

Δεν μένουν όμως μέχρι τις ασκήσεις αλλά μπολιάζουν τα μυαλά της νεολαίας με την ιδεολογία μίσους που πρεσβεύουν που επέφερε πόνο, οδύνη, θανάτους σε εκατομμύρια ανθρώπους, σε τέτοιο βαθμό που ζωγραφίζουν τα σύμβολα του αίσχους στην παραλία. Απορούμε αν τους μαθαίνετε και για τα εγκλήματα σας σύντροφοι:

Το παιδομάζωμα στο κόκκινο στρατόπεδο καλά κρατεί και ο μηχανισμός δημιουργίας των νέων μπολσεβίκων βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως η πολιτεία αδρανεί και αφήνουν τα ανήλικα παιδιά να μπολιάζουν τα μυαλά τους με ιδεολογίες μίσους, βασισμένες στα ψέματα.

Θα θέλαμε να δε να επιστήσουμε την προσοχή των αρμόδιων σωμάτων, καταγγέλλοντας ένα πολύ σοβαρό θέμα που άπτεται των Εθνικών μας συμφερόντων και δεν είναι άλλο από τις επαφές με τον εχθρό, γνωρίζοντας όλοι πόσο επικίνδυνες είναι οι λυκοφιλίες. Δυστυχώς για κάποιους συναντήσεις με τούρκους είναι θεμιτό να γίνονται, ενώ με Εθνικιστές άλλων χωρών που υποστηρίζουν ότι η Κύπρος είναι Ελληνική, ότι υπάρχει πρόβλημα εισβολής και κατοχής στην Κύπρο από την Τουρκία, ότι η Τουρκία δεν πρέπει να μπει στην Ε.Ε. και γενικώς όλα τα ιστορικά δίκαια του λαού μας, αυτό δεν είναι θεμιτό. Μπορεί κάποιος κάλλιστα να πει ότι αυτό είναι το θέατρο του παραλόγου.

(Διαφημιστικό εκδήλωσης της ΕΔΟΝ στα τούρκικα. Τα σχόλια περιττά.) Φυσικά και δεν πρέπει να μας ξενίζει το γεγονός. Άλλωστε η στάση κάποιων και η δουλοπρέπεια ήταν εμφανέστατη από καιρό,παραγράφοντας (όπως άλλωστε συνήθισαν όλα αυτά τα χρόνια) την ιστορία, απεδείκνυαν τον ραγιαδισμό που κρύβουν μέσα τους, μέσα από κοινές εκδηλώσεις με τα αδέλφια τους, τους Τουρκο"κύπριους". Η πιο κάτω φωτογραφίες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.

(Για κάποιους θολοκουλτουριάριδες του ΑΚΕΛ, η Αμμόχωστος έγινε Mağusa) Σύντροφοι, όσοι ζουν σε γυάλινα σπίτια καλό είναι να μην πετάνε πέτρες και δυστυχώς τα παλάτια που κτίσατε μαζί με τους καλούς σας φίλους τους νεοφιλελεύθερους του αποκόμματος της δεξιάς, αλλά και όλους τους υπόλοιπους για να μην αδικούμε κανένα, μπορεί να είναι εκατοντάδων εκατομμυρίων, αλλά είναι γυάλινα. Γι' αυτό να προσέχετε πριν μιλάτε. 

Υ.Γ.: Έχουμε στην κατοχή μας περισσότερο φωτογραφικό και οπτικογραφημένο υλικό σύντροφοι, για να σας απαντήσουμε στις οποιεσδήποτε γελειότητες σας. 

Υ.Γ. 2: Η κοινωνία και οι Κύπριοι, όπως το ΑΚΕΛ οραματίζεται