Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΦΡΙΚΗ - ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ;;; ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...


Οι φωτογραφίες σοκάρουν. Δεκάδες παιδιά κείτονται νεκρά μετά τη χρήση νευροπαραλυτικών αερίων απο τις δυνάμεις του Άσαντ, κατα τη διάρκεια σφοδρού βομβαρδισμού σε ελεγχόμενα από τους αντάρτες προάστια της Δαμασκού. Πάνω απο 200 άτομα έχασαν τη ζωή τους, λένε ακτιβιστές.

Μωρά έχασαν τη ζωή τους...ΦΩΤΟ REUTERS 
Μόνο οργή προκαλούν αυτές οι εικόνες ΦΩΤΟ REUTERS Σύμφωνα με ακτιβιστές η επίθεση αυτή είχε κυρίως στόχο τις περιοχές της ανατολικής και της δυτικής Γούτα στην ανατολική Δαμασκό.

Κυβερνητική πηγή: οι πληροφορίες αυτές έχουν σκοπό ν' αποσπάσουν την προσοχή της ομάδας των εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ. ΦΩΤΟ REUTERS "Πολλά από τα θύματα είναι γυναίκες και παιδιά. 'Εφθασαν με διεσταλμένες κόρες των ματιών τους, με παγωμένα άκρα και με αφρούς στο στόμα, τυπικά συμπτώματα των θυμάτων νευροπαραλυτικών αερίων", δήλωσε νοσοκομειακή πηγή.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται δύο κοριτσάκια ΦΩΤΟ REUTERS Το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο Αλ-Αραμπίγια που εδρεύει στο Ντουμπάι μετέδωσε ότι τουλάχιστον 500 άνθρωποι σκοτώθηκαν στους βομβαρδισμούς, ενώ οι συριακές Τοπικές Επιτροπές Συντονισμού έκαναν λόγο για 635 νεκρούς. Η Συρία διέψευσε τις πληροφορίες αυτές.

Για 635 νεκρούς κάνουν λόγο οι συριακές Τοπικές Επιτροπές Συντονισμού ΦΩΤΟ REUTERS

Κρατική τηλεόραση:"δεν υπάρχει καμία αλήθεια" ΦΩΤΟ REUTERS Η κρατική τηλεόραση επικαλέσθηκε κυβερνητική πηγή, σύμφωνα με την οποία, "δεν υπάρχει καμία αλήθεια" στις πληροφορίες αυτές, οι οποίες, όπως υποστήριξε σκοπό έχουν ν' αποσπάσουν την προσοχή της ομάδας των εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ που επισκέπτονται τη Δαμασκό από την αποστολή τους.